Om Medarbetarna

Med.Arbetarna Naprapaterna AB

Leg naprapat och delägare som startade Med.Arbetarna Naprapaterna AB år 2001. Tog examen år 1995. Han är utbildad i idrottsmedicin. Han var under åren 1996 till 2000 Idrottsmedicinskt ansvarig naprapat i Djurgården IF.

 

Specialisering: knän, fötter, axlar mm. Erfaren inom bl a stötvågsbehandling. Ansvarig för arbetsmiljö och ergonomi mot företag samt behandling ute hos företag.

Våra samarbetspartners

idrottsskador stockholm

ESTESS Sports Medicine startades 2004 av Håkan Dahlbo (Grundare av ESTESS) och Fredrik Johansson. I dag drivs det av en kärngrupp i Stockholm tillsammans med Håkan Dahlbo. Målsättningen är att vara ett landsomfattande nätverk inom idrottsmedicin.

idrottsskador stockholm
idrottsskador stockholm

DKV Hälsa och SEB's försäkringspatienter bokas nu via Falck Healthcare. Vi erbjuder dessa patienter tillgänglighet dygnet runt och ett snabbt omhändertagande.

idrottsskador stockholm

Vi brinner för att fler anställda ska må bra och vara friska. Genom att erbjuda möjligheter, frihet och kunskap strävar vi efter att så många anställda som möjligt ska erbjudas en väg till bättre hälsa och större välbefinnande.

idrottsskador

Orthopartner har som vision att erbjuda en komplett och effektiv helhetslösning inom området rörelseapparatens skador och sjukdomar. Tillsammans erbjuder Orthopartners kliniker kompletta vårdprogram med diagnostik, utredning, ortopedkirurgisk behandling, naprapatisk behandling, rehabilitering samt träning.

Vi är naprapater som bryr sig!

Boka tid via vårt online bokningssystem