Tennis armbågar

Expertis inom Naprapati och Idrottsmedicin

På Med.Arbetarna Naprapaterna har vi över 20 års erfarenhet inom traditionell naprapati, idrottsmedicin och stötvågsbehandling, samt kompetens inom akupunktur, laser och elektromedicin. Vår investering i den senaste utrustningen understryker vårt åtagande att erbjuda exceptionell vård för ett brett spektrum av tillstånd, från senor och leder till muskelbehandlingar​​.

Idrottsmedicin: En Grund för Omfattande Vård

Vår erfarenhet med elitidrottslag, särskilt Hammarbys fotbollslag, har finslipat vår förmåga att snabbt och säkert återintegrera atleter i sport. Denna expertis är även tillämpbar på alla våra patienter, från enskilda individer till företagsklienter​​.

Välkomnande och Varm Miljö

Våra kliniker på Östermalm och Ekerö erbjuder en ombonad och inbjudande atmosfär, vilket skapar en trösterik miljö som ersätter den traditionella kliniska kylan. Kliniken leds av Anders Göransson och hans engagerade team, med en tydlig vision om att erbjuda bästa möjliga behandling i en komfortabel miljö​​.

Banbrytande inom Stötvågsterapi

Vi är bland de första i Stockholm och Sverige att investera i fokuserad stötvågsutrustning (ESTW). Denna revolutionerande behandling, effektiv för både kroniska och tillfälliga smärtor, använder ljudvågor för att stimulera vävnadsläkning. Med försäkringsbolag som ofta täcker denna behandling erbjuder den en biverkningsfri och effektiv lösning, särskilt för tillstånd som muskelsmärta och tennisarmbåge​​.

Helhetssyn och Alternativa Behandlingar

Vår klinik slutar aldrig vid “vi har gjort allt vi kan.” Vi söker ständigt efter alternativa lösningar, inklusive strömbehandling och akupunktur, för att säkerställa att varje patient finner hopp och en personanpassad återhämtningsplan​​.

Behandlar ett Spektrum av Tillstånd

Vi specialiserar oss på en rad åkommor, från tennisarmbåge och hälseneinflammation till vanliga problem som ryggont och nack-/skulderbesvär. Vår metodik adresserar både specifika och utbredda muskuloskeletala problem​​.

Tillgänglig för En Mångfald av Klienter

Med.Arbetarna är ett populärt val bland privatpersoner, försäkringspatienter och företagsklienter i Stockholm. Vi välkomnar inte bara klienter till våra kliniker, utan erbjuder även personliga besök, vilket understryker vår dedikation till medarbetares hälsa och välbefinnande​​.

Två Decennier av Helande

Tjugo år i fältet har berikat oss med unika kunskaper och erfarenheter. Vi säkerställer att varje patient som besöker oss känner sig trygg med att få den bästa möjliga vård, med naprapati som vår kärnmetod för läkning​​.

Besök Med.Arbetarna Naprapaterna idag och påbörja din resa mot optimal hälsa och välmående. Våra erfarna proffs är här för att vägleda dig varje steg på vägen, och erbjuder personlig vård i en närande miljö. Boka din tid nu och upplev skillnaden hos Med.Arbetarna.

Och glöm inte att ta hand om din familjs välbefinnande även när ni är på språng. Med vår exklusiva 10% rabatt på ryggsäck barn, blir varje utflykt eller resa både bekvämare och mer organiserad. Klicka här för att utforska vårt utbud av ryggsäckar på ryggsäckbarn.se och använd rabattkoden ’RYGGVÅRD10’ vid kassan för att dra nytta av denna specialerbjudande. Vare sig det gäller din hälsa eller din familjs dagliga behov, är Naprapaterna här för att stödja er.

Join Our Mailing List

Once Weekly Webinar

Free Webinar Once Per Week

Our free webinar runs once per week and is available to anybody who wants to know more about getting started on the road to financial freedom.