Med.Arbetarna Naprapaterna AB

Leg naprapat och delägare som startade Med.Arbetarna Naprapaterna AB år 2001. Tog examen år 1995. Han är utbildad i idrottsmedicin. Han var under åren 1996 till 2000 Idrottsmedicinskt ansvarig naprapat i Djurgården IF.

Specialisering: knän, fötter, axlar mm. Erfaren inom bl a stötvågsbehandling. Ansvarig för arbetsmiljö och ergonomi mot företag samt behandling ute hos företag.

Naprapat Östermalm

Naprapat Ekerö

VÅRA SAMARBETSPARTNERS

ESTESS Sports Medicine startades 2004 av Håkan Dahlbo (Grundare av ESTESS) och Fredrik Johansson. I dag drivs det av en kärngrupp i Stockholm tillsammans med Håkan Dahlbo. Målsättningen är att vara ett landsomfattande nätverk inom idrottsmedicin.

DKV Hälsa och SEB’s försäkringspatienter bokas nu via Falck Healthcare. Vi erbjuder dessa patienter tillgänglighet dygnet runt och ett snabbt omhändertagande.

Vi brinner för att fler anställda ska må bra och vara friska. Genom att erbjuda möjligheter, frihet och kunskap strävar vi efter att så många anställda som möjligt ska erbjudas en väg till bättre hälsa och större välbefinnande.

Orthopartner har som vision att erbjuda en komplett och effektiv helhetslösning inom området rörelseapparatens skador och sjukdomar. Tillsammans erbjuder Orthopartners kliniker kompletta vårdprogram med diagnostik, utredning, ortopedkirurgisk behandling, naprapatisk behandling, rehabilitering samt träning.

Vilka är vi?

ANDERS GÖRANSSON

Leg. Naprapat. Examensår 1997. Grundare av Medarbetarna som funnits sedan 1996.

Ägaren till Medarbetarna har under åren utvecklat ett starkt fokus på idrottsmedicin och stötvågsterapi och har framgångsrikt byggt upp kliniken med denna inriktning. Dessförinnan arbetade han som naprapat för Hammarbys herrfotbollslag och fick värdefull erfarenhet av att behandla skador i extremiteterna, inklusive knän, axlar och fötter. Han har också fått utbildning i idrottsmedicin steg 2, stötvågsterapi, ergonomi och dry needling och undervisar regelbundet vid Naprapat Universitet. Dessutom upprätthåller han sin egen kondition genom löpning och styrketräning.

EMELIE RYDÉN

Leg. Naprapat. Examensår 2010. Började på Medarbetarna 2011.

Emelie är en mycket motiverad fysioterapeut som har en djup passion för löpning, crossfit, styrketräning och individuell träning. Efter att ha spelat handboll i 15 år har hon fått värdefull erfarenhet av att behandla skador relaterade till lagsporter. Hon tävlade även i fitness 2011. Emelie är utbildad inom flera specialområden, bland annat dry needling, idrottspsykologi, utvecklingspsykologi, chockvågsterapi och idrottsmedicin steg 2. Hon är också aktivt engagerad i idrottsmedicinska frågor för Svenska Naprapatföreningen.

ERIK PILFALK

Leg. Naprapat. Examensår 2008. Började på Medarbetarna 2007.

Denna skickliga och effektiva naprapat har ett särskilt fokus på behandling av rygg- och nackskador. Han har spelat elitfotboll för lag som Hammarby i Allsvenskan och ägnar nu mycket tid åt tennis. Han tycker om att arbeta med träningsprogram både i rehabiliteringssyfte och för allmän konditionsträning. Dessutom har han fått utbildning i dry needling, chockvågsterapi och avancerade manipulationstekniker.

MARIA THALÉN

Leg. Naprapat. Examensår 2007. Började på Medarbetarna 2011.

Maria är en erfaren naprapat med en stark bakgrund inom idrottsmedicin. Hon har arbetat som naprapat och fysikansvarig för herrarnas innebandy- och fotbollslag i sammanlagt 10 år. Dessutom är hon träningsinstruktör för löpare och har utvecklat specialiserade färdigheter i rehabilitering av idrottare. Hennes egen träningsbakgrund omfattar kampsport, golf och löpning.

Maria har fått utbildning inom flera områden, bland annat idrottsmedicin steg 2, stötvågsterapi, smärtlindring och kinesiologitape. Hon är också aktivt engagerad i idrottsmedicinska frågor för Svenska Naprapatföreningen.