Stötvågsbehandling Stockholm

Vi tar fram ett individuellt rehabiliteringsprogram och hjälper dig med olika behandlingsmetoder på vägen till en frisk vardag.

Vi på Medarbetarna var en av de första klinikerna i Stockholm och även Sverige att satsa på den nya behandlingstekniken Stötvåg eller shockwave therapy som det också kallas.

Därefter har vi sett till att hålla oss i framkant när det gäller att satsa på utbildning och investering i den nya tekniken. Hos oss på Medarbetarna hittar du den senaste mest exklusiva apparaturen.

Ny teknik är dock inte bättre än de händer som sköter den. Vi på Medarbetarna utbildar framtidens naprapater på Naprapathögskolan i Stockholm.

Trots att behandlingsmetoden är relativt ny är den väl beprövad och vetenskapligt bevisad. Vi på Medarbetarna använder stötvågsbehandling på framförallt överbelastningsskador av kronisk karaktär. Dessa uppkommer ofta i senor och stödjevävnad. På senare tid har även tekniken visat sig mycket effektiv på muskulära besvär såsom triggerpunkter mm. Forskning som gjorts pekar på resultat med förbättring  i 65-95% av fallen efter genomförd behandling.

Vilka besvär behandlar vi med stötvåg?

  • Hälsporre eller plantarfasciit
  • Hälsenesmärta
  • Hopparknä
  • Löparknä
  • Benhinneinflammation
  • Axelsmärta
  • Tennis- och golfarmbåge
  • Muskelsmärta

Naprapat Östermalm

Naprapat Ekerö

Mikael Wallin

”Mycket professionellt och vänligt bemötande. Kompetenta. Rekommenderas varmt!”

Basick 50

”Räddare i nöden. Har hjälpt mig flera gånger vid ischisas musarm mm”

Martin Rönnow

Maria Engman Lyrén

Behandling med stötvåg är en effektivt behandlingsmetod

Tillstånden som vi behandlar med stötvåg är ofta kroniska och mycket smärtsamma. Med stötvågsbehandling får man snabb smärtlindring och ett bestående resultat.

Man kan ofta undvika kirurgi och kortisoninjektioner. Det är den kraftfullaste icke invasiva behandlingsmetoden på marknaden. I stort sett helt utan biverkningar om den utförs av skicklig erfaren terapeut.